Friday, 22 September 2023
ازاینکه سازمان ملل می خوا هد نشستی درباره اپارتا ید جنسیتی طا لبان برگزار کند ، بسیارخوشحا ل شدم
طا لبان درتاریخ سیاه وتروریستی خود کارنا مه ی غیر از زن ستیزی / اپارتا ید جنسیتی ومرد کشی وعلم ستیزی ندارد ؛ بنا بر آن ، بسیار خرسند شدم که سازمان ملل می خوا هد که نشستی درزمینه برگزارکند. با تا یید عزم اعلام شده ی سازمان ملل ، به آن پیشنهاد می کنم که انجام کارهای زیر را به گو نه ی جدی درافغا نستان روی دست بگیرد: نخست ، مرتب کوشش نما ید که امارت وحشی- زن ستیز-حقوق بشرگریز طا لبان ازکمک های بشر دوستا نه ی جا معه ی جها نی به مردم افغا نستان بهره برداری نکند! دوم، ما نع رفت وآمد افراد یا مقام های اما رت طا لبان به بیرون افغا نستان شود. سوم، مرا قبت به طا لبان کاریی پا کستان درافغا نستان کند. مرا قبت بر اصل سوم ،ازاین نگاه دارای اهمیت ویژه می با شد که طا لبان دراصل شا خه ی ریشو- تروریست ارتش منا فق وتروریست پرورپا کستان می با شد وبد ون کمک آن به عمر سیاه وننگین وزن ستیز خود ادا مه داده نمی توا ند. اگرچه پا کستان ازنظر اقتصادی مرده وازنظر سیا سی منفورعام وخا ص درمنطقه و جهان شده است ، با وجود آن ،تمرکز سازمان ملل بر تروریسم کاریی طا لبا نی آن درافغا نستان کمک به مهار تروریسم و نجا ت افغا نستان می کند.
سازمان ملل برای بررسی «آپارتاید جنسیتی» در افغانستان، نشستی را برگزار میکند
به دنبال بالا گرفتن درخواستها مبنی بر بهرسمیت شناختن «آپارتاید جنسیتی» در افغانستان زیر اداره طالبان، سازمان ملل اعلام کرده که امروز جمعه ٢٢ سپتامبر، نشستی را با عنوان «مبارزه با آپارتاید جنسیتی: وضعیت زنان و دختران در افغانستان» برگزار میکند. سازمان ملل میگوید که در این نشست در مورد وضعیت زنان افغانستان و اینکه چرا افغانستان امروزی «آپارتاید جنسیتی» است، گفتگو خواهد شد.
: منتشر شده در 22/09/2023 - 15:59
۱ دقیقه
زنان افغانستانی درحال تظاهرات برضد محدودیت های طالبان در کابل. ۲۱ اوت ۲۰۲۱
زنان افغانستانی درحال تظاهرات برضد محدودیت های طالبان در کابل. ۲۱ اوت ۲۰۲۱ AP - Ahmad Halabisaz
توسط:
زکریا حسنی
دنبال کنید
تبلیغ بازرگانی
سازمان ملل در اعلامیهای میگوید که برگشت طالبان به قدرت، «نگرانیهای عمیق»ی را در پیوند به حقوق، آینده مردم افغانستان و به ویژه در مورد وضعیت آسیبپذیر زنان و دختران افغانستان ایجاد کرده است.
سازمان ملل باورمند است که در زیر اداره طالبان، زنان و دختران با چالشهای چندبعدی که آنان را کاملا از جامعه حذف کرده، دست به گریبان هستند. چالشهایی که سازمان ملل میگوید: بازتابدهنده «آپارتاید جنسیتی سیستماتیک» است.
سازمان ملل در مورد نشستی که برای امروز برنامهریزی کرده، چنین گفته است:
هدف این نشست، بررسی این موضوع است که چرا افغانستان امروزی «آپارتاید جنسیتی» است و نیز مسائل مهم در مورد حقوق زنان و حقوق بشر در زیر اداره طالبان را روشن کند.
سازمان ملل در اعلامیه خود افزوده که همزمان با گرد آمدن رهبران جهان در مجمع عمومی سازمان ملل، ضرورت مقابله با «چالشهای چند بعدی» که زنان افغانستان با آنها روبهرو هستند و نیز حمایت پرشور از حقوق و منزلت اساسی زنان و دختران افغانستان، درحال افزایش است.
PUBLICITÉ
طالبان پس از برگشت به قدرت، محدودیتهای زیادی چون ممنوعیت کار و محدودیت حق تحصیل را بر زنان و دختران افغانستان وضع کردند.
در کنار اعتراضات بسیار برضد این محدودیتهای وضع شده طالبان، اخیر، شماری از کنشگران افغانستان به هدف به رسمیت شناختن «آپارتاید جنسیتی» که از سوی طالبان اعمال میشود، دست به اعتصاب غذایی نیز زده بودند.
همرسانی :
0 comments:
Post a Comment